Contact   huurcontract  

For English or German version, please contact us.

Pour la version Anglaise ou Allemande, veuillez nous contacter svp.

 

Huurovereenkomst


Ondergetekende ( verhuurder ) : Heer/Mevr Staelens GSM. 0032/475.679.774 verklaart bij deze te hebben verhuurd aan medeondergetekende ( huurder ) : ......................................................................................................tel.............................. wonende .............................................................te.............................................. het vakantieappartement gelegen te:


(Delete het appartement dat u niet zal huren, zodat enkel het appartement wordt weerhouden in het contract dat u wenst te huren)


A) MIDDELKERKE in residentie Magnum II 7e verdiep - Zeedijk 287 - 8430 Middelkerke voor de periode van .........................16.00 u tot..........................10.00 u tegen een huurprijs van .................................................. 


B) Nieuwpoort in residentie Lectus II 4e verdiep - Albert I Laan 233 - appartement 403 - 8620 Nieuwpoort voor de periode van .........................16.00 u tot..........................10.00 u tegen een huurprijs van .................................................. 

 

De vergoeding voor het gebruik van water, elektriciteit en verzekering is in de prijs begrepen.

De ondergrondse parking is in de prijs inbegrepen.

De kosten voor schoonmaak zijn in de prijs inbegrepen. 

 

De waarborg bedraagt 150 € per huurperiode.

 

De huurperiode gaat van zaterdag 16u tot zaterdag 10u.

 

Het appartement is naar aard en indeling bestemd om te worden bewoond door 4 tot 7 personen (Middelkerke) of door 4-6 personen (Nieuwpoort) en dit in gezinsverband. 

 

Verder dient men rekening te houden met volgende voorwaarden : 

1. De huurprijs dient te worden voldaan als volgt : 

- 50 % bij het ondertekenen van het huurcontract 

- 50 % + de waarborg 1 maand voor begindatum huurperiode 

2. De waarborg wordt twee weken na teruggave van de sleutels terugbetaald 

3. Huisdieren zijn niet toegelaten !! Roken is niet toegelaten.

4. Bedlinnen (lakens, kussenslopen, dekbedovertrekken), vaatdoeken en handdoeken moeten de huurders zelf voorzien ( 1 x 2-persoons + 4 x 1-persoons, voor Middelkerke eventueel nog 1 x 1-persoons voor zetel in living ) 

5. Op de dag van aankomst kan men om 16.00 u in het appartement binnen. 

Op de dag van vertrek dient men het appartement om 10.00 u te verlaten. 

6. De huurder mag geen schade aan het gehuurde veroorzaken. Eventuele kosten voor breuk en extra schoonmaak zullen van de waarborg worden afgehouden. 

7. Bij annulering van het huurcontract op meer dan 30 dagen voor de aanvangsdatum wordt de helft van het voorschot terugbetaald. Bij annulering van het huurcontract op minder dan 30 dagen voor de aanvangsdatum wordt het voorschot niet terugbetaald. 

8. De sleutels worden U ter plaatse overhandigd. Gelieve na het einde van de huurperiode deze in de bus te deponeren.


Het voorschot ten bedrage van..................................zijnde 50 % van de huurprijs betaal ik vandaag per bank-overschrijving.


Het restant .............................................................zijnde 50 % van de huurprijs + de waarborg betaal ik per bank-overschrijving uiterlijk 1 maand voor aanvang huurperiode.


Voor betalingen, gelieve het volgende rekeningnr (van de verhuurder) te gebruiken:

IBAN: BE70 7506 5673 4925

BIC: AXAB BE 22

Bank: AXA Bank Europe


Opgemaakt in tweevoud te ..........................................................datum................................................ 


De huurder verklaart zich door ondertekening voor akkoord 

 

Handtekening:

 

 

 

 

De huurder

 

! ! ! Gelieve één kopie ondertekend (door het typen van je naam onder de handtekening) VIA EMAIL (naar appartement-belgischekust@telenet.be) terug te zenden. Bij voorbaat hartelijk dank.